Webhotel Domæner Webshop
Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB


Domæneregistrering

Tjek først om de ønskede domænenavne er ledige.
Klik derefter på for at vælge de domænenavne du ønsker at købe.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt vores salgsafdeling på eller telefon 70 21 01 60 (hverdage 10-16). Du finder også svar på mange spørgsmål i vores FAQ.

Vi understøtter alle de kendte systemer til CMS, blog og webshop.
Joomla, Wordpress, Magento og mange flere.
Det siger kunderne
 
Vi hoster tusinder af domæner og hjemmesider. Alt fra private hobbysider til store webshops. Her kan du kort læse hvad nogle af vores kunder mener.
 
Copenhagen Games

Effektiv support

Copenhagen Games er ikke alene landets største gaming event, men vi er også et af de betydende internationale events. Når vores deltagere kommer fra så mange forskellige lande, og vi i den grad er afhængig af vores hjemmeside til kommunikation med alle disse mennesker overalt i verden, så er det af afgørende betydning at oppe-tiden er så tæt på 100 som overhovedet muligt. Læs mere.

ProSpeed

Super service

Jeg har været kunde hos DomainDirect.dk siden januar 2006. I alle årene har de ydet en super service. Nærmest døgnet rundt får man et kompetent svar. Dejligt når man sidder og roder en sen aften eller i en weekend og tingene ikke lige spiller. De har sågar også været med til at finde fejl i mine scripts. Jeg er også meget tilfreds med servernes oppe- og svartider. Læs mere.


Forside
Webhotel
Domæner
Hvorfor os?
Kundecenter
Support
DomainDirect.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Forretningsbetingelser. Fjern besked.